fbpx

CUVÂNT DE BUN VENIT!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ne aflăm astăzi la începutul unui nou an şcolar, cu o semnificaţie deosebită pentru cei care îi trec pragul cuprinşi de dorinţa cunoaşterii şi a acumulării de cât mai multe cunoştinţe folositoare pentru viaţa de zi cu zi, dar mai ales pentru viitoarea profesie de ASISTENT MEDICAL. Trăim astăzi cu toţii un moment emoţionant şi special, pe care fiecare îl experimentează în felul său, cu atât mai mult că trecem printr-o perioadă grea, plină de provocări și de necunoscute.
Dragi ”boboci”, care pășiți pentru prima dată pe treptele școlii noastre vă spunem un călduros BUN VENIT! Vă mulțumim că ați ales această școală de renume pentru a vă forma în specializarea de ASISTENT MEDICAL. Sperăm ca anii pe care îi veți petrece pe băncile ȘCOLII POSTLICEALE ECOLOGICE „SFÂNTUL ȘTEFAN„ să fie anii formării voastre ca buni specialiști în domeniul pe care vi l-ați ales.
Ne dorim cu toţii un an şcolar cât mai bun, cu rezultate de care să ne bucurăm. Vă asigurăm de tot sprijinul nostru pentru desfășurarea unui act educațional modern de calitate, având un corp profesoral foarte bine pregătit profesional, animat de dragostea pentru profesie. De asemenea, ne dorim să fim ca o frumoasă familie și să ne sprijinim unii pe alții. Totodată avem așteptări de la fiecare dintre voi să fiți cât mai implicați și mai deschiși. Vom reuşi împreună numai dacă vom fi perseverenţi, dacă ne dorim cu adevărat ceva, dacă vom fi responsabili în tot ceea ce vom face.
Vă doresc din toată inima să vi se împlinească toate visele, să aveţi sănătate şi putere de muncă, să vă bucuraţi de linişte şi de reușite, alături de toți cei dragi. Tuturor vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune ! Să ne dea Dumnezeu un an școlar bun!

Succes tuturor!

Director,
Prof. Achim Georgeta