fbpx

 

  

Asistent Medical de Farmacie – AMF

Profesia de asistent de farmacie implica, pe lângă munca depusă în unităţile sanitare şi o continua perfecţionare a relaţiilor interumane.

Asistentul de faramacie este implicat permanent în oferirea de sfaturi şi sprijin persoanelor care necesită informaţii medicale. Lucrând sub supravegherea farmaciştilor, fiecare asistent de farmacie are anumite responsabilităţi în cadrul farmaciilor, cum ar fi eliberarea de medicamente, de produse sanitare, cosmetice şi de îngrijire personală, precum şi ajutorul oferit farmaciştilor în prepararea formulelor magistrale.

Exista de asemenea posibilitatea unei activităţi independente, având în vedere că absolvenţii secţiei de Asistent medical de farmacie pot să deschidă o drogherie, punând astfel bazele unei afaceri proprii.

Viitorii asistenţi medicali de farmacie se pregătesc din timpul şcolii pentru utilizarea cu succes a unei aplicaţii software care respectă normele legale implementate de Ministerul de Finanţe, Ministerul Sănătăţii şi CNAS de gestionare a farmaciei.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00 la sediul nostru din str. ,,Adrian Păunescu”, nr. 16, în spatele hotelului ,,Andres” de pe Bulevardul,, 1 Mai”

Adresa: Dolj, Craiovastr. ,,Adrian Păunescu”, nr. 16

Telefon :0351413031 sau 0770160838

secretariat@scoalasfantulstefan.ro

TAXE ȘCOLARIZARE:

TAXA DE INSCRIERE ESTE 100 LEI

Taxa de Școlarizare este de 1900 LEI

Taxa de școlarizare se poate plăti  integral, în 6 rate sau la cerere, lunar etc.

Incepe inscrierea acum

1 + 6 =